Mr Irving…

Titti SchultzLivetLeave a Comment

…har skrivit en bok om sitt liv. I alla fall så här långt. Det handlar alltså om Let´s Dance juryns ordförande Tony Irving. I går bjöd han in till releasefest och berättade om boken och läste också små bitar ur den. Det har inte direkt varit raka spåret för Tony, vilka toppar och dalar, vinklingar och krumbukter. Jag ser fram emot att läsa boken. Jag har träffat Tony lite då och då i alla möjliga sammanhang och han är en väldigt varm och trevlig person. Glad och väldigt rolig. Men väldigt mycket mer än så förstås.

IMG_8107

IMG_8108Massor av härliga människor på plats! Som de här två, härliga människor och fina vänner, Karolina och Johan Macéus.

IMG_8106Mia Törnblom på plats. Hon skriver ju en del bestsellers själv men hon är också en av delägarna i förlaget som ger ut Tonys bok. Mia är också en kompis till mig, tiden går väldigt fort när man hänger med henne! Övrig kändisspotting bjöd på Camilla Läckberg med Simon Sköld, Anki Bagger, Babsan, Jonas Hallberg, Martin Melin, Steffo Törnquist, Anders Pihlblad och ett gäng till.

En himla härlig kväll och grattis till din resa och till boken Tony. Som ju är alldeles nygift också. Man hör att folk strålar när de mår fint, Tony strålar.

Kram, Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *