Mössa, halsduk, dunjacka…

Titti SchultzLivet1 Comment

…det är vår!

Efter att ha blivit tokblåsta av SMHI som lockat med strålande väder i dag vaknade vi till en blyertsteckning och regn, så drog vi in till stan från landet och här behagade solen titta fram på eftermiddagen. Vi gick ett varv i våra kvarter, i full storm och då får man liksom klä sig därefter.

IMG_3448

IMG_3451

IMG_3452

IMG_3453Cinderella varvade motorerna för att ta en sväng till Åland, Djurgården på andra sidan och Kaknästornet.

IMG_3454Stigbergsparken. Kuriosa; uppe på Stigberget bor det mycket kändisar. T ex en Johan, en Jonas, en Mark och en som heter Danny flyttade för ett tag sedan. Jag delar t ex ICAbutik med de här ärliga människorna. Och vi ses på thaien också.

IMG_3445Stack in näsan i ett blomhav, jag får alltid en impuls av att vilja kasta mig ner i såna här blomhav. Kan bli dyrt.

IMG_3446Den här krukan och de här blommorna som Lovisa och hennes familj hade med sig i present i går skulle egentligen ha bott på landet men fick följa med till stan för jag ville liksom njuta av dem varje dag.

Det blev en väldigt skön söndag, vi har käkat rester, städat och nu tvättar jag det sista av en mastodonttvätt (det är jag som sköter tvätten här hemma, älskar att tvätta. Erik lagar all mat, jag tycker att det är toktrist att laga mat så det är en bra deal!). Nu ska jag läsa en timme och sedan är det snart dags att åka och jobba. 😉 Jag hoppas att du också haft en fin helg. Nu väntar en vecka med ganska mycket jobb men en del roligheter också! Vi gör väl varandra sällskap?

/Titti.

 

 

One Comment on “Mössa, halsduk, dunjacka…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *