MorgonTV

Titti SchultzLivet2 Comments

I morse var det dags att prata böcker i den lilla bokpanelen på TV4 igen. Det är roligt och vi har så roligt mina bokpanelskollegor och jag.

IMG_5254Här är de, Daniel Sjölin och Martina Montelius.

IMG_5296I morse pratade jag om den här, Påven Johanna, en bok jag läste för flera år sedan och som jag kommer tillbaka till med jämna mellanrum. En flicka som föds på 800-talet, en av hennes bröder lär henne läsa och skriva, hon hamnar till slut i ett kloster som munk och låtsas att hon är man – det enda sättet att komma någon vart i livet. Johanna kallar sig Johannes, blir duktig på medicin och läkekonst och blir till sist påvens läkare. Men blir hon påve… I boken? I verkligheten? Läs den!

IMG_5264Nanne Grönvall och Brolle Jr var musikgäster. Kolla Nannes skor! Och hon liksom flyger fram i dem, mycket imponerande. Jenny Alversjö var morgonens programledare och i dag kan jag bara visa bakhuvudet på henne.

IMG_5281Härliga Rania Shemoun Olsson körde nyheterna och jag körde kameran. Jag hjälper gärna till med lite ditt och datt när jag kan. 😉

IMG_5288

IMG_5285Och det här var ju läckert! Sandra Mastio som vann årets Sveriges Mästerkock lagade morgonens mat och jag fick hennes fina kokbok! Det var himla snällt, fräckt bad jag henne signera den till Erik, det är ju han som lagar mat här hemma och han är programmets största fan!!! Han blev väldigt glad!

En perfekt start på dagen. Så många härliga människor! Jag studsade hemåt efteråt.

Kram, Titti.

 

 

 

2 Comments on “MorgonTV”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *