Miriam Bryant

Titti SchultzLivet, Stockholm3 Comments

Hon går som tåget, hennes version av Niklas Strömstedts Sista Morgonen, One Last Time, har laddats ner mer än två miljoner gånger. Vi fick den och Miriam live i studion i morse. Hon är cool. Läste att hon sagt att hon inte bryr sig om vad andra tycker om henne för hon har fullt upp med att vara stolt över sig själv! Det borde broderas in på väggbonader och säljas i cafeterian på samtliga skolor i Sverige. Säkert på många andra ställen också. Älska Miriam!

IMG_0788IMG_0792”Drove around on Hisingen and back again…”!

IMG_0786IMG_0793Jag med Roger, Ola, Miriam och killen med klaviaturen heter Rasmus. Här är låten!! Och jag gillade verkligen hennes version av Ett sista glas också, Taubelåten. Miriam själv slog igenom med Push Play.

Over and out från studion!

/Titti.

 

 

 

3 Comments on “Miriam Bryant”

 1. Jag hörde precis din medverkan i Träningspodden & ville bara säga tack för att du tog upp ditt problem med kompartmemt syndrom, jag har dragits med det här i två år nu och kan inte göra någonting då smärtan i underbenen och utslitna senor vid anklarna förstör allt.

  Jag kommer försöka kontakta samma läkare som du & hoppas att han kan hjälpa mig också!

  Tack för att du delade med dig & fick mig peppad igen.

  1. Hej! Ja tänk om du lider av samma sak, då finns det hjälp att få. ”Min” doktor heter Per Nordell och jobbar alltså på Sofiahemmet. Hälsa honom! 🙂 Hoppas verkligen att du hittar lösningen på dina bekymmer!
   Kram, Titti.

 2. Hon är SÅ cool tycker jag! Och sen är jag verkligen helt besatt av hennes röst. Den trollbinder verkligen. Lyllo dig som fick höra den live!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *