Midsommarafton

Titti SchultzLivet3 Comments

Det blev en skön blandning av aktiviteter i går. Det är det fina med att inte ha en massa spikade traditioner som har med platser, mat eller människor att göra. Vi gör lite vad som helst bara vi är tillsammans, jag och Erik, vi och kompisar eller vi och familj. I bland slår vi i hop alla de ingredienserna. Vi skulle till och med kunna äta pizza på midsommarafton tror jag. Men nu gjorde vi inte det. Jag började med att slänga i hop en midsommarstång…

IMG_4404Eller rättare sagt, det hade man fixat åt oss i Furuviksparken, utanför Gävle, där vi började dagen.

IMG_4421

IMG_4410Jag har inte varit i parken på flera år men det blev ett fint återseende. Det var jättevackert, lummigt och mysigt. Inte Kommersiellt jippo alls. Jag kände mannen som var vd för parken i flera år, han var fantastisk och gjorde tillsammans med Furuviksparkens personal en massa fantastiska saker med djur, natur ovh attraktioner. Nu finns den mannen inte bland oss längre men jag hoppas hoppas att man driver vidare parken med hans och personalens tankar och visioner.

IMG_4487

IMG_4457Lemurer. Vilka sköningar! Och de har ett hägn man får gå in i, inga staket eller så. De är väldigt revirtrogna, smiter nästan aldrig och när de gör det är de aldrig borta länge fick vi lära oss.

IMG_4574

IMG_4480Föredömligt hög svansföring.

IMG_4479Jag snöade in lite på de här randiga apsvansarna som synes… Nu går vi vidare.

IMG_4412

IMG_4445

IMG_4517Same same but different. (Vi har kommit överens om att aldrig använda de där skorna igen.) För dig som undrar lite kring den pigga slipsen så är det kanske den enda tradition familjen har. Den har pappa haft på sig varje midsommar de senaste 22 åren. Imponerande kvalité på gott och ont…

IMG_4565

IMG_4538Jag klättrar gärna ned för DN-Skrapan men någon karusell tänker jag inte åka!

IMG_4512Mamma och pappa Schultz på exotisk vattentur i parken.

IMG_4541Också same same but different på såna här ställen. Kan det någonsin finnas tillräckligt med toaletter på såna här ställen???

IMG_4527Mitt gäng!

IMG_4520Lunch vid Furuviks Brygga som har den här utsikten.

IMG_4524Havet.

IMG_4535Och till sist vann de, då kunde vi äntligen åka hem… 😉

Hoppas din midsommar var fin.

Kram, Titti.

 

 

 

3 Comments on “Midsommarafton”

  1. Pingback: Mera jul | VAVAWOOM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *