Mera trevligheter

Titti SchultzLivet3 Comments

Den har varit en ovanligt festlig vecka och lustigt nog är det min PT som alltid säger att jag borde sova mer som lurat ut mig på än den ena än den andra trevligheten eftersom hon, Lovisa Lofsan Sandström, har så mycket på gång och jag får vara med på ett hörn! I går kväll lanserades den löparkollektion som Lofsan designat tillsammans med Röhnisch och det är så snygga och smarta kläder, Running Limited Edition! Stort grattis Lovisa! Kollektionen presenterades vid ett jättefint event som Röhnisch fixat på Oaxen, vi var några inbjudna som fick klämma och känna på kläderna och sedan åt vi smarrig middag tillsammans. Det var flera populära och skickliga bloggare som var där och så jag, nybörjarbloggaren.

IMG_2237Här är den, kollektionen, Design by Lofsan i samarbete med Röhnisch. Jag fotade med blixt så du inte ska missa reflexerna. Älskar reflexer!!

IMG_2232Jag och den väldigt väldigt kreativa och ambitiösa människan, pt:n, författaren, designern, föreläsaren, entreprenören och väldigt mycket mera – bästa Lovisa.

IMG_2231

IMG_2238Victoria Riis, Åse Falkman Fredriksson,  Anna Lissjanis, Annika Norman, Anja Forsnor, Leila Söderblom och Lofsan.

IMG_2252När bloggare käkar middag tillsammans…

IMG_2246En ful fisk som smälte i munnen, magisk piggvar!

IMG_2249

Alkoholfria alternativ fanns det gott om.

IMG_2247

IMG_2244Lovisa, jag, Åse och Victoria.

IMG_2280 Oaxen, ville flytta in!

Jag ger torsdagskvällen fem sporttoppar av fem möjliga! Tack Lofsan och tack Röhnisch. Nu ska jag bara ta det väldigt lugnt hela helgen och sova mycket…

Kram, Titti.

3 Comments on “Mera trevligheter”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *