Mera jul

Titti SchultzLivet, Stockholm1 Comment

Har du sett en mer fulländad profil än den här ovanför?? Säg hej till liten Wilma, dotter till min kusin John och hans tjej Sanne. Wilma är fem veckor och vi kom väldigt bra överens. Hon har blå ögon och verkar få rött hår och det är bland det finaste jag vet! I går svängde mamma, pappa och jag förbi den här delen av familjen Schultz och sa hej, det blev första mötet med Wilma. Så mysig! Jag tror att hon fattade direkt att vi är släkt och jag gav henne några goda råd för livet.

IMG_3042

IMG_3044

Här kastade jag mig in i en bild också tillsammans med min pappa fotografens finger och ett konstigt leende.

IMG_3040

Perfektion. En Schultz.

IMG_3046

De här Schultzarna ska flytta om ett par veckor och jag blev sentimental och fotade dörrskylten. Det är såna konstigheter som jag har för mig.

IMG_3045

Den är inte helt ny… Men den funkar fortfarande. En raritet. Kanske inte det familjen kommer att sakna mest ändå…

IMG_3037

Hissdörr. Även den fotad av sentimentala skäl.

IMG_3050

Den lilla turnén drog vidare för att landa ute på landet och här har jag mitt läger de närmaste dagarna.

IMG_3053

IMG_3056

Pappa tar en tugga. Notera julslipsen. (Kankse minns du midsommarslipsen… Vissa traditioner håller han extra hårt på.) Annars är vi inte så noga med något alls på julen, bara vi tre är på samma ställe är vi nöjda. (Alla vet ju att min mamma inte vill vara med i bloggen, eller på insta eller twitter eller någonstans sociala medieraktigt alls. Kan hända att julfriden är slut efter denna bild.Men jag tycker att de båda är väldigt gulliga här.)

Mera God Jul till dig.

/Titti.

 

One Comment on “Mera jul”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *