Medelhavskänsla

Titti SchultzLivet2 Comments

Så kom den solen, lagom tills vi skulle lämna landet och åka in till stan för att sätta tänderna i vardagen igen. Men jag är inte bitter. Vårt medelhavshörn ute på landet bara fortsätter att leverera. Olivträdet överlever år efter år och citronträdet inte bara överlever utan fullkomligt spottar ur sig citroner. IMG_3279I dag fick båda träden stå i solen en stund och de verkade bli glada över det. I dag var första dagen som jag verkligen kände att en ny säsong är på gång. Men nog nu om vädret. Sally poserade för en sista påskbild och så drog vi in till stan. Det kändes inte dumt alls att komma hem till Södermalm. Vi tog en långpromenad och söder var vårligt och fint. Att mina kvarter har vissa nedklottrade regler gillar jag också…

IMG_3284

IMG_3287

 

IMG_3289Titt som tätt rusar man rakt in i och stör någon filminspelning. Här hade det precis varit upplopp, men filmpoliser var på plats och tog om hand om bilen som råkat illa ut. Det är märkligt, varje gång jag passerar en sån här liten händelse, IMG_3291de händer oftare än man tror (jag sprang nästan omkull Micke Persbrandt en sen kväll för ett par år sedan när man spelade in en av de hundratals Beckfilmerna), ja hur som helst, jag förvånas över att det är så otroligt många som bara står på sidan om och gör absolut ingenting. I det här fallet var många upprorsmakare och ligister men utanför bild står en massa annat folk som jag undrar vad de kan ha för arbetsuppgifter. Det får jag fortsätta fundera på, nu ska jag borsta tänderna, det är bara timmar tills vi hörs i en radio nära dig.

 

 

 

Men förresten! Jag har bokat en resa till Sicilien i sommar. Kan du tipsa om något himla härligt, roligt eller speciellt hotell i Palermo? Vad får jag inte missa och vilken restaurang får jag inte missa. Tacksam för tips.

Tack och god natt, Titti.

 

 

 

 

2 Comments on “Medelhavskänsla”

  1. Citronträden ser väldigt exotiska såhär i Svedala. Spännande med Sicilien, tyvärr inte varit där ännu. Ska hålla öronen öppna om tips på hotell. Kram

  2. Hej Titti! Jag har besökt Palermo ett par gånger men det var jobbrelaterat så jag behöver uppdatera lite! Vi har INTE medelhavskänslor idag, det haglade just..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *