Måndag

Titti SchultzLivet1 Comment

Livet är fortfarande en fest. Vi är tillbaka på landet efter dagarna i Dalarna och när många satt i bilköer till jobbet i morse vaknade jag lite försiktigt och drog ut på en löparrunda och hade all tid i världen. Så tänker jag hålla på till nästa vecka. Då kommer vi att vara mer i stan igen. Även om vardagen kommer att se annorlunda ut… 🙂 Jag lovar att berätta snart, det är inte så märkvärdigt. Eller jo det är det. Men roligt och spännande!!

Vi har haft mulet, soligt, monusnregn, soligt, regn igen och nu mulet med rejäla vindar, här hos oss i dag. Ganska mysigt.

IMG_2803

IMG_2817

IMG_2814

IMG_2816

IMG_2810

Såg du förresten Sarah Sjöströms lopp natten till i dag. Erik hade ställt klockan 02.55 och när den skrällde i gång trodde jag att landet blivit invaderat av någon närliggande stormakt. Vad fan händer, skrek jag rakt ut, inte så tjusigt formulerat men jag trodde som sagt att våra liv var i fara. Erik såg helt förskräckt ut. Sarah ska ju simma! Så där satt vi i våra täcken och skrek rakt ut i mörkret när Sarah blev historisk. Helt fantastiskt!! Och det var verkligen jättelätt att somna om efter det…

Kram, Titti

One Comment on “Måndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *