Lyx i två varianter

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment


Det blev besök i studion i går morse. Min mesta IDOL-favorit Martin Almgren kom förbi. Han gav oss ett smakprov på en av de låtar han ska göra på fredag när det är kärlekstema och vi pratade om ditt och datt. Jag tycker att Martin är så himla grym, han sjunger så jäkla fantastiskt bra och han känns väldigt skön och på riktigt.

IMG_1420

IMG_1421

Det visade sig att Martin lyssnat massor på oss i lastbilen där han suttit en del innan han blev artist, Vi blev helt till oss när vi hörde det. Jag hade gjort mig fin i mössan som Martins kollegor skickat till mig. Den har jag på mig varje IDOLfredag… Typ.

Efter sändningen blev det glamour för hela slanten…

IMG_1432

Plötsligt såg jag ut så här när fantastiska Fanny Lagerwall gjort sitt! (@faceby på instagram. Kolla in hennes konto och se henne trolla!) Jag begriper inte hur hon gör, jag känner knappt igen mig själv.

IMG_1423

Jag, Ola och Roger skulle fotas för en kommande tävling där våra lyssnare kan vinna tokflotta väskor. Vi har gjort det här förr och det blev succé så vi vill göra det igen. I bland är det kul att bara göra någon glad, att få skämma bort våra lyssnare. Här väljer vi våra favoriter.

IMG_1417

Det är mycket vänta också…

IMG_1431

En inte alldeles vanlig dag men rolig! Efter fotograferingen åkte jag och tränade i fullt färglagt ansikte och lösögonfransar. Festligt!

Kram, Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *