Lyssna!!

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Nej jag tänkte inte be om dina slantar, jag vill bara ha en kråka.

Varje dag fattas beslut som berör barn som lever i utsatta situationer, de får inte säga något om hur de mår eller vad de vill, de sitter på bänken när vuxna fattar beslut som kommer att påverka resten av hela deras liv.  UNICEF har spelat in fem fantastiska och viktiga roddar med barn som befinner sig i precis den situation som jag just beskrev, ingen bryr sig om att lyssna på dem.  Jag ber dig att ta en stund att lyssna på de här barnen, du blir en av de första som gör det. Deras berättelser är angelägna och de berör.  Och så till det där med kråkan, jag ber dig också att skriva på namninsamlingen som finns på UNICEFs hemsida, kravet från UNICEF är att barn ska ha rätt att säga ifrån när deras rättigheter kränks. Alla namnunderskrifter kommer att lämnas till barnminister Åsa Regnér. Jag hoppas att du vill stötta den här kampen. #rösterfrånbänken

IMG_9998

 

Vill du också bli Världsförälder hos UNICEF, det kostar 100 kronor i månaden, så anmäl dig HÄR. De pengar som du bidrar med går direkt till barn på platser i världen där insatser behövs som mest just i det ögonblicket.

Jag påminner också om att flyktingströmmarna genom Europa fortfarande pågår, miljontals människor flyr för sina liv. De här människorna har nästan ingenting och de har gått igenom faror och strapatser som jag inte ens kan föreställa mig. De behöver fortfarande vår hjälp.Om du kan, skänk gärna en extra slant.

 

Extra varma kramar, Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *