Lyllos mig

Titti SchultzLivet3 Comments

Ibland känns mitt jobb inte som ett jobb. I bland är det en fest. Så var det i går i Sundsvall när jag fick hänga hela kvällen med Niklas Strömstedt. Han spelade och jag intervjuade och ställde alla möjliga och en del omöjliga, frågor och Niklas var så härligt bjussig och rolig. Och publiken som mumsade i sig en trerätters och en del vin var världens bästa och flera gånger fick de och Niklas mig att skratta så tårarna rann. Får man ha så roligt på jobbet!? Törs jag ta betalt för det här verkligen??

IMG_0480Strax innan allt brakade loss. Ulrika Westin är hotelldirektör på Quality Hotel i Sundsvall och det är hon som är hjärnan bakom de här Meet & Greet-kvällarna och det var hon som frågade om jag ville vara med och liksom samtala med olika artister och de skulle spela sin musik. Om jag ville!? Det här är en så himla bra idé, så bra att man nu gör försök att sno hela upplägget på andra ställen runt om i landet. Och det är ett gott betyg, när folk börjar ”sno” idéer… Det kommer alltid att bara finnas ett original och det är Ulrikas idé och upplägg. Jag har haft lyxen att ha såna här kvällar tillsammans med Eric Gadd, Orup, Sarah Dawn Finer, Tomas Ledin, Bo Sundström, Nik Kershaw och nu Niklas Strömstedt. Nästa gång vi gör det här kommer Titiyo till Sundsvall, jag får vara med och vi kör den 29 januari, kom dit vet jag!!

IMG_0469Soundcheck.

IMG_0466Den osminkade sanningen till vänster och en otroligt rolig och trevlig bekantskap till höger. (Jag gillar verkligen Niklas men jag är ett större fan av hans fru! Men säg det inte till honom.)

IMG_0461Kvällens låtlista. Trodde Niklas. Sedan blev det de här låtarna och massor med annat! Att känna att man är med om något som aldrig kommer att hända igen är jäklar i min låda alldeles fantastiskt.

IMG_0476

IMG_0479Att titta in i kameran är överskattat. Det är andra färger en svart också.

/Titti.

 

 

 

3 Comments on “Lyllos mig”

  1. Det måste ha varit en fantastisk kväll med Niklas Strömstedt! Synd att man har lite långt till Sundsvall … Gå gärna med i den här gruppen för löpande info och diskussion om Niklas musik och spelningar m m (uppdaterad nästan dagligen de senaste 8 åren): https://www.facebook.com/groups/8140310900/

  2. Fantastiskt kul att se Tittis bredd, kompetens och förmåga att hantera denna typ av aktiviteter på ett fantastiskt sätt. Var och såg Ledin för ett antal månader sedan, och kan bara konstatera att Titti är som klippt och skuren för detta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *