Lunk

Titti SchultzLivet1 Comment

Vi har varit ute på en morgonrunda Sally och jag, som vanligt avslutar vi med att kolla  av bryggorna en sväng, IMG_2072det är lite blåsigare i dag men löjligt varmt i luften ändå. jag älskar riktig vinter så jag är inte helt nöjd med att det här milda vädret vi har, det väntar jag gärna på till i april. Men solen som skiner in genom fönstret här ute på landet är helt ok. Vi har käkat frukost och i dag ska vi greja lite i trädgården och jag har lite jobb att förbereda. Det blir väldigt lugnt och mycket mys alltså.

I går kollade vi melodifestivalen hos våra grannar Maria och Magnus och deras hundar Herman och Tage. Sally är inte så förtjust i hundarna men följde motvilligt med och vi är överens om att det blev en bra kväll. Att Måns skulle till final var liksom självklart, att Caroline Wennergren åkte ut var obegripligt. I övrigt blev jag otroligt besviken på startfältet. Jag undrar verkligen hur resonemanget går när bidragen väljs ut, det här kan omöjligt vara det bästa av alla bidrag som skickas in. Även om det ska vara olika stilar, passa alla och så vidare men är det här ändå det bästa av alla låtar som kommit in så undrar jag om inte tävlingen snart överlevt sig själv. Hela upplägget börjar bli väldigt tjatigt. Men Filippa Bark hade sin bästa kväll någonsin!

 

IMG_2064 Maria är numera vegetarian, inget rött kött eller fågel men fisk slinker fortfarande mer. Hon såg en film för mycket om djurhållning. Där och då bestämde hon sig en gång för alla, det är ett sätt att försöka påverka på och jag tror att Marias samvete känns lättare. Själv försöker jag äta mindre kött men har svårt för att sluta helt. Däremot är jag så noga jag bara kan med var köttet kommer från och handlar gärna i gårdsbutiker när det finns möjlighet. Magnus verkar gå på samma linje som jag. Detta om detta.

 

IMG_2060

 Precis innan dagen gick och lade sig i går.

IMG_7799

Frukost.

IMG_2057

Svårfångad. Sally håller hög fart när ägorna ska sniffas av!

IMG_2067

 IMG_2073

Nu tar jag och bäddar och lunkar på med den här dagen. Hoppas du har en fin söndag.

/Titti.

One Comment on “Lunk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *