Lördag men först fredag

Titti SchultzBeauty, Livet, StockholmLeave a Comment

Det är redan lördag men jag bjuder på lite fredag innan jag går vidare. Det var en väldigt blandad kompott. Upp i ottan som vanligt, morgonens gäst var Alexander Bard.

IMG_9603Alexander, alltid i specialdesignade skjortor. Han hade strumpor med varmkorvar och pommes frites på.

IMG_9427Han går inte hem hos alla, Alexander Bard. Jag gillar honom mycket, vi springer på varandra hyfsat ofta för vi bor nära varandra. Vi tycker definitivt inte lika om allt men det finns inte många som jag tycker så mycket om att tycka olika än än Alexander. (Vilken mening va!? Vilken hissnande ordföljd!)

IMG_9438Och så det här med Danny. I bland svänger han förbi vår studio utan någon särskild anledning alls, han vill bara pussas lite. Vi låter honom hållas… 🙂

IMG_9445Dagens lunch. Hell of a Nerve heter den. God. Mättande i cirka 45 minuter…

IMG_9444Det var dags att göra naglarna igen och hos Fridas dit jag ofta går hittade jag Bosse, han fixade inte klorna men det gjorde hans matte, min radiokollega Gry. Kul, vi hinner sällan prata med varandra, bara i varsin mikrofon på olika frekvenser. Bosse mumsade lösnaglar.

IMG_9460Så här blev det. På diagonalen. En favorit.

IMG_9450

IMG_9448Unnade mig lite fredagsblommor. Höstiga hortensior och…

IMG_9447…liljor. Åt det rosa hållet. Men jag tycker nästan att det är finast när de ser ut så här, krumbuktande knoppar.

Jag hade en väldigt skön fredag, jag hade inte bråttom till något på hela dagen och det var så himla hääärligt. Nu hoppas jag att du har en fin helg, snart ska jag berätta vad jag gjort hela lördagen!

Kram, Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *