Lördag i London

Titti SchultzLivet, ResorLeave a Comment

 

Det blev en dag då vi mest höll oss på väl beprövad mark, ställen där vi hängt mycket under åren men där vi inte varit ett bra tag. Bland annat åkte vi till ställen där vi bodde när vi lärde känna varandra och vi tog oss en titt på huset vi delade med några andra. Men det blir ett annat inlägg. För efter den utflykten gjorde vi stan!

Covent Garden har blivit mysigare! Allt har blivit bättre. Missa inte London Transport Museum om du är här, kul för vuxna JÄTTEKUL för barn. Dyrt och mindre dyrt (inget är billigt här i världen…). Massor av toppenshopping på Neal Street, Long Acre och området Seven Dials.

Vi tog oss ett stopp i södra London, Brixton är alltid en bra idé.

Jag älskar att åka buss i London. Och det här är drömläget, övervåningen på en dubbeldeckare för sig själv. Ett sånt läge varar extremt korta stunden så man får njuta snabbt.

Det är vinter fortfarande i London. Folk är dels i chock och dels verkar de förbannade. På vädret. ”Winter Wonderland” pratar de om på tv. Det snöar till och från mest hela tiden, ofta i sidled. Här fångade jag en oändlig mängd nyanser av grått och London Eye från bussfönstret.

Att vila fötterna på en pub, också en mycket bra idé. Alltid.

Vi käkade middag i Chinatown, på ett ställe utan minsta guldkant. Ett ställe känt för sin otrevliga personal. Ett ställe känt för sin väldigt goda mat! Återkommer med det restaurangtipset.

Kram.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *