London – tredje dagen

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, Shopping, Travel2 Comments

Plötsligt, sol! Vi började med frukost på stan, inget märkvärdigt och sedan promenerade vi omkring i ett par timmar. Det är nästan det bästa man kan göra. Åt vilket håll som helst men just nu rekommenderar jag Shoreditch, Whitechapel och Chelsea lite extra. Vi tog Fitzrovia och Mayfair. Nu blir det lite bildbonanza!

IMG_7031

IMG_7030

IMG_7022

IMG_7029

IMG_7041

IMG_7045

IMG_7059

En sväng på Selfridges. Inredning och skor hann vi med. Ett grymt varuhus.

IMG_7067

En man som spelade på kastruller, bunkar och dunkar. Det gjorde han bra.

IMG_7085

En man som sjöng i en trafikkon. Jag gav honom några pund och han var ok med att jag tog en bild.

IMG_7071

IMG_7080

IMG_7086

IMG_7083

IMG_7094

IMG_7184

En helt galen chokladbutik i Soho, Choccywoccydoodah!

IMG_7107

IMG_7109Vi struntade i att chokladfika och tog oss en lunch i stället…
IMG_7117…på Wagamama. Som ju finns hemma i Stockholm också men det smakar alltid bättre i London. En ganska sen lunch blev det sista vi gjorde innan det var dags att åka till flygplatsen flyga hemåt. Alltid skönt att komma hem men alltid tråkigt att lämna London.

IMG_7142

Innanför den här dörren verkar alla samsas och respektera varandra. Tänk om det gick att göra på alla platser utanför dörren också. I det vi kallar hela världen. Det funderade jag lite på när jag väntade på att få boarda och det funderar jag på fortfarande.

Nu är det vardag igen och det är också skönt men trots att jag kom hem sent i söndags så har jag redan börjat längta tillbaka…

Jag hoppas att du gillat att vara med mig i London så här via bloggen, kanske inspirerade jag dig till din nästa Londonresa. Det kommer ett inlägg om mat och med tips om lite annat ditt och datt som kan vara roligt om du funderar på att ta en sväng till London. Och undrar du något så hojta till i kommentarerna så ska jag försöka svara.

I Love London.  /Titti.

 

 

 

 

 

2 Comments on “London – tredje dagen”

  1. Älskar också England, men har på senaste åren bara varit på landsbygden (som ju också är hur underbar som helst). Så har inte varit i London på många många år, vilket gör att det är toppenkul att följa dina Londonresor och liksom nästan känna att man själv är där : ) Roligt att följa allt annat skoj du gör också, när man själv blivit lite inaktiv… Tack för att du bjuder på dig och ditt!

    1. Hej Ulrika.
      Vad kul att du du åker med mig till London den här vägen! Till sommaren får du gärna följa med även mig ut på landsbygden, då ska jag bila en sväng i England. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *