London Bridge Hotel

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

Det kommer alltid frågor när jag är ute och åker någonstans, om restauranger och hotell och så, det tycker jag är kul, att du som läser är intresserad och blir lite inspirerad. Den här gången är det flera som frågat om hotellet, kanske för att jag valde att bo i en del av London som kanske inte är den första man tänker på. Vid London Bridge som är lite mer österut i stan. Jag har ju varit i London ganska mycket, bott här och sedan fortsatt komma tillbaka minst en gång om året. Det är kul att uppleva mer av London och lägga några dagar på ”nya” ställen. Jag fick tips om hotellet, London Bridge Hotel.

Hotellet ligger precis vid buss, tåg och tunnelbanestationen. Granne är The Shard, Londons högsta byggnad. Det finns restauranger och utkiksplatser och annat som kan vara kul. Och så Borough Market precis runt hörnet åt andra hållet.

Hotellet har två restauranger och en bar, vi slog till på en bellini och en mojito. Vi käkade också middag på hotellet en kväll, det är faktiskt det enda som inte riktigt levde upp till förväntningarna. Vi kanske hade otur men hungrig behöver man inte gå i de här trakterna!

Goda förutsättningar för en Full English Breakfast. Det är dock lite tidigt på dagen för mig med vita bönor och korv! Jag kör på pocherade ägg, frukt, flingor och mjölk och pain au chocolat! Det finns något för alla.

Hotellentrén bjuder på mycket färg och konst, allt är till salu, ta med den tjocka plånboken!

Hemma bäst men borta himla bra.

/Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *