Livet på landet

Titti SchultzLivet1 Comment

Vi är på vårt lilla sommarställe (som även är ett vinterställe, vet inte vad jag ska ha för året-runt-namn på det här stället som jag inte får nog av) och har slitit som djur. Gräset hade växt en del sedan jag var här senast… Och ogräset. Och även syrénhäcken vi planterade förra året och det är väldigt roligt.

Min mamma och pappa hälsade på i helge, de låtsades att det var min födelsedag i går för vi kan inte ses när jag fyller på riktigt. De låtsades och jag hängde på och det var väldigt lyckat. Mer om det senare. Vi myste, grillade, rusade in på grund av hagelsskur och sedan ut igen. Tillsammans fick vi trädgården i topptrim. Lagom tills man åker hem och nästa gång är det samma visa igen… Överväger att ta bort rabatterna, alternativt släppa en bomb i dem för att bli av med ogräset. Och då är väl rabatten också försvunnen och ersatt av en grop. Som kanske kan bli en pool… Och det vill jag gärna ha en!!! Så här går det alltså till när jag resonerar mig fram till stordåd. Och en pool.

IMG_5020Grusgången utan ogräs. Var tvungen att ta en bild, löjligt nöjd!

IMG_5022Bryggkontemplation.

IMG_5033Väldigt ledig. Väldigt osminkat. Väldigt nära. Hej på dig!

IMG_5016Det växer hur mycket gullvivor som helst här ute just nu, deras glada gula uppsyn piggar upp. Men kom nu inte och säg att de är fridlysta för då…

IMG_5030

…måste jag anmäla mig till polisen!

/Titti.

 

 

 

One Comment on “Livet på landet”

  1. Det är klart att du ska ha pool!
    Skönt att svalka sig i varma dagar och så slipper man klippa gräs och rensa maskrosor precis där den är. Ju större pool, desto mindre gräs att klippa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *