Lite blandat

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Det har varit en vecka fylld av lite allt möjligt. Jag gjorde naglarna lite semesterfina för i dag är min sista arbetsdag och sedan är det ledigt som bara den.

IMG_4703På diagonalen är en favorit!

IMG_4687Det kom ett brev med posten häromdagen… Vi fick snygga kompis-armband från lyssnaren Linda Berg Udén som har Lindas Smycken.

IMG_4678Ett stopp på Wienercaféet med Mathilde i onsdags. Bra tryck i henne. Klok, rak och rolig.

IMG_4685Att korrläsa menyn innan man tryckte upp den hade kunnat vara en idé för Wienercaféet på Biblioteksgatan… Pâttiserie… Fresly squeezed… Coffee in in a pot – då är kaffet verkligen I kannan och vad ska jag göra med de andra drinkarna innan jag dricker dem om det bara är en som är ready-to-drink? Och det här är bara fyra exempel. IMG_4705I går hämtade jag ut mina vinterdojjor som varit på rundsmörjning och är nu i toppform igen. Tur det för det verkar kunna bli vinter när som helst igen. Jag är stammis hos Södermalms Sko & Nyckelservice och de söker en skomakare och en lärling, inte helt lätt att hitta tydligen. Lite synd tycker jag, ett av de äldsta och kanske viktigaste yrkena som finns… 😉 Kanske inte det viktigaste även om jag tycker att man ska pyssla om sina skor. Ett hantverk, borde locka fler tänker jag.

IMG_4662

IMG_4696TOVE LO var gäst i morse. TOVE LO. Jag tycker att hon är så jäkla fantastiskt bra. Hon visade sig vara väldigt väldigt trevlig och skönt vanlig och inte minsta dryg vilket hon nästan hade kunnat kosta på sig att vara efter alla framgångar. Hon äter hela USA till frukost just nu! Bra där. Vi bor nästan grannar också visade det sig, men jag ska inte börja hänga i hennes port som en galning. Bara gå förbi den ofta… Skojar.

Bra vecka. Bra säsong. Nu bara semester.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *