Kvällsjobb

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

I går jobbade jag morgon. Och kväll. Visit Britain hade julfest för samarbetspartners från Storbritannien, Norge, Sverige, Danmark och Finland. Jag var konferencier hela kvällen och det bjöds på svenska musikaliska inslag. En manskör (som jag känner väl) och fantastiske Gabriel Forss var där och körde sina imponerande körövningar. Han kan nog få vem som helst att kunna sjunga. Himla trevlig också.

IMG_2200

Jag överraskade, främst mig själv, och bytte svart outfit mot det här… Rött, jul och glitter. Uppskattat visade det sig.

IMG_2172

Lite andra färger att välja bland inför förberedelserna.

IMG_2188

Gabriel och herrarna i manskören och det är inte en hel kör men en del av en stor manskör. Herrarna var grymma! Det är min pappa som koncentrerar sig på maten och har ljus kostym. De andra heter Bengt, Jan, Peter, Lasse, Magnus, Torsten och Niklas. De är gulliga tycker jag och det var fantastiskt roligt att de ville komma och sjunga.

IMG_2192

Gruppbild!

IMG_2213

Den intet ont anande publiken sippar på champagne och vet inte att de strax kommer att stå upp och sjunga och köra en hel koreografi under Gabriels ledning. Eventuellt kan han få skåp och andra möbler att sjunga och dansa… Och glädjen!!!

IMG_2196

I en paus blev jag besjungen av herrarna.De är väldigt gulliga. (Jag är mycket nöjd med min diskreta jultröja också.)

IMG_2177

Apropå klädbyten, jag valde att inte använda den här. Det var rätt val va?

En väldigt rolig kväll med en grym publik, ännu en gång jobb som bara är glädje. Stor lyx.

Kram, Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *