Klart

Titti SchultzLivet2 Comments

 

Kanske vet du att jag gillar silver och silversmycken. Mycket. Jag får vara glad att det är silver jag gillar mycket så det inte är vitt guld och diamanter för hela slanten. (Även om det också går bra…) Jag har gått en silversmideskurs och gjort en del egna smycken. Jag följer många silversmeder och smyckeföretag på instagram och en av dem är Familjesmycken i Midsommarkransen. Häromveckan åkte jag förbi och tittade på det Camilla och Klara gör. Så himla inspirerande och så mycket fint!! Så här såg det ut förra gången jag var där.

Jag bestämde mig för ett armband och i dag var jag tillbaka på Svandammsvägen och hämtade armbandet som nu gör att jag alltid har med mig några som har speciella platser i mitt hjärta.

Jag valde ett armband som de kallar Braceletters, för mig blev det dubbla rader med namnbrickor, de är fästa på baksidan så de liksom sitter i hop som ett armband vid låset. Man kan ju ha bara en rad, ett namn eller flera rader och massor med brickor med namn. Hela släkten och bekantskapskretsen kan man bära med sig!

Jag har valt en rad med min närmaste familj och en rad med mina fem gudbarn. Jag träffar dem alldeles för sällan och längtar efter dem och undrar om de vet hur mycket jag tänker på dem men på det här viset är de i alla fall med mig hela tiden. Så på det ena armbandet hittar man Tindra, Victor, August, Emma och Martin. På det andra hittar man Erik, Floyd och Schultz – för alla mina älskade Schultzar!

Jag är väldigt nöjd.

Kram, Titti

 

 

 

2 Comments on “Klart”

  1. Så roligt att läsa ditt inlägg!
    Vi är så glada & stolta att du vill bära ett smycke som vi gjort Du är alltid välkommen förbi oss i Kransen! Kram Camilla & Klara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *