Kick!

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, Stockholm4 Comments

I fredags. Lunch med Lisa. Vi har varit känt varandra länge, våra jobbvärldar har liksom korsats då och då och nu ses och hörs vi lite oftare än tidigare och det är väldigt roligt. I fredags åt vi lunch länge på Riche, det är där man ”ska” äta lunch om man jobbar med till exempel media i Stockholm. Det brukar inte Lisa eller jag göra, äta lunch där, trots att vi är en del av mediacirkusen, så där satt väl vi och hade massor att prata om och massor att titta på… Mest skrattade jag åt Lisas berättelse om när hon var på hammam i Marrakech. Så mycket brukar inte så många skratta på Riche så då fick alla andra något att titta på också. Det är en rolig värld. (Det är också väldigt gott och trevligt där, man träffar alltid någon man känner.)

IMG_5120

Vi tog lite selfies. Sedan slog vi något slags rekord när vi svepte genom en HM-butik eftersom en av oss hade värdecheckar att sätta sprätt på innan det var dags att hämta barn. Jag har aldrig sett någon handla en slipover med volanger på (!!) så snabbt tidigare.

Fint med människor som ger en jäkla massa energi.

/Titti.

 

 

4 Comments on “Kick!”

  1. Tack Caroline!
    Den köpte jag i en Banana Rebubicbutik i Paris är jag rädd… Men jag vet att Hope i alla fall haft en som är nästan identisk.
    Hoppas du hittar något du gillar. /Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *