Kärlek

Titti SchultzFood & Drinks, Livet, StockholmLeave a Comment

För en vecka sedan var det alla hjärtans dag. Det brukar vi inte jobba särskilt hårt med, Erik och jag. Men i år fick vi ett ryck. Erik bokade bord på en restaurang som jag velat gå till länge, Kasai. Asiatiskt. Lite crossover-känsla. Skitgott. I år köpte vi presenter till varandra också, kanske lite oväntade saker… Återkommer till det. Här är lite bilder från kvällen.

Fördrink som smakade flytande tvål fast gott.

De små vita tabletterna doppade man i vattnet du ser på sidorna och då vecklade tabletterna ut sig till små handdukar. Som de man får på flyget ungefär. Kul.

Det här var den enda av fem smårätter jag kom i håg att fota… Under avocadon gömmer sig lax. Smarrig.

Och så desserten som försvann i en blinkning. Hallonpannacotta, chokladmousse och en mangomochi. Och någon maräng och en kaka. Och en nejlika. Nejlikan var det enda som blev kvar.

Ja, du ser ju, slickade faten!! En minst sagt lyckad och god kväll!

Just det ja, det var det där med presenterna. Jag fick en blomkruka i present (kärleksgåva 🙂 ) av Erik, en jättefin. Ganska dyr som jag pratat om ett tag, tänk att han lagt det på minnet, det är ju nästan det finaste. Av mig fick Erik en jätteful pjäxbag med särskild förvaring för en laptop. Tydligen det perfekta handbagaget för en skidåkare och en sån är Erik och han blev toppenglad för den fula väskan. Succé!

 

Kram, Titti

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *