Julfest

Titti SchultzFood & Drinks, LivetLeave a Comment

Jultrevligheterna duggar tätt. I veckan var det dags för julfest med kollegorna på radion. Det är ett ganska festligt gäng… 🙂 !

IMG_2839

Här är det fortfarande ganska tidigt på kvällen och vi är mätta och glada. Roger (i rutig skjorta med hår till höger) satt med vår vd Staffan (i rutig skjorta men utan hår) och Staffan gillar vin och jag hade väldigt roligt när jag hörde hur Roger också förvandlades till vinexpert. Tricket är att säga ungefär samma sak som det experten säger fast lite senare.

IMG_2852

IMG_2818

Sociala Medier-Sandy tar bilden, bakom mig står NRJsprogramchef Rickard, musikchef är mannen med skägget – Mattias, mellan dem Programassistents-Carolin, praktikant-Sara tittar fram, längst bak skålar programledar-Madde och så Janne på teknik och så alla de andra.

IMG_2848

Många killar hade gjort sig extra fina. Längst ner till vänster ser du min kollega Jesse, vi har jobbat mycket tillsammans under årens lopp. Han hade en fluga i päls (teddybjörnsludd) och var noga med att understryka att inga djur skadats vid framställandet av flugan.

IMG_2847

Här fanns det inget mer att säga om vin… 🙂

IMG_2860

Ola, Titti, Anton och Roger.

IMG_2859

Morgonprogramsprogramchefen Mårten valde omsorgsfullt. Jag tog en av varje.

Lite trött i mössan var jag allt nästa dag. Bra fest!

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *