Jobbar i Paris

Titti SchultzLivet, Resor, TravelLeave a Comment

Vissa dagar är jobbet bättre än andra dagar. Som när vi åker till Paris med lyssnare för att gå på konsert. Precis en så bra dag hade jag i måndags!IMG_0995På väg. Jag, Ola och Roger. Att åka till världens mest romantiska stad med de här två…

IMG_0998IMG_1042Middag med världens bästa lyssnare. Och det är inget jag bara säger, vilka himla sköna människor!! Cecilia och Malin (som tyvärr hamnade utanför bild), Christian och Madelene och Mimmi och Lotta.IMG_1033Konsertdags. Där bakom oss väntade James Bay på Olympia. Grym konsert! Själv lyckades jag snubbla på ett trappsteg och tänk att man kan stuka båda fötterna samtidigt… Det måste nästan betraktas som skickligt! Jag är en fara för mig själv.

IMG_1035

IMG_1049IMG_1055Sedan blev det en sen promenad. Place de la Madeleine.

IMG_1052IMG_1069Place de la Concorde. Ola pekar på Eiffeltornet som får ett närmare besök lite senare.

IMG_1061IMG_1078Roger och Ola gick och la sig men jag var ovanligt stark och tog fina gatan bort till Hôtel Costes där två andra kollegor hade landat i en bar. Där gjorde jag dem sällskap tills det var lite för sent, men vad tusan! Det är Paris! En promenad hem och stupade i säng. Dagen började strax efter 04 och slutade 19 timmar senare.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *