Jag vill resa bort

Titti SchultzLivet, Resor, Travel5 Comments

Nä nu behöver jag hjälp. Det är ett lyxproblem… hjälp mig ändå är du snäll.

Jag och Erik tänkte försöka göra en liten resa, men vi kan inte bestämma oss för vart vi ska åka. Jag behöver dina tips och inspiration. Vi tänkte åka i trökmånaden oktober, bara en helg. Alla tips är välkomna, knäppa, oväntade, väntade, de uppenbara, din favoritplats,  härliga platser i Sverige, andra länder – nästan vilka som helst som funkar för ett par dagar. Vad som helst, jag har helt kört fast.

Hjälp och tack.

/T.

5 Comments on “Jag vill resa bort”

 1. Om jag skulle ta en minisemester i höst skulle jag åka till Palma, Mallorca. Vacker stad, säkert härligt höstvärme även i oktober, bra shopping och god mat.

 2. Vi åker till Paris nu i oktober, ska bli riktigt roligt. Men Barcelona sägs vara en perfekt weekend stad…
  Eller Jämtland. Finns nå mysigt hotell där precis brevid en vandringsled upp på fjället. Lite spa o god mat på det låter inte fel. Är det intressant kan jag leta reda på vad hotellet heter

 3. Jag skulle ha åkt till Danmark. Köpenhamn och Louisiana. Även om man inte är superintresserad av konst så är det en fantastisk plats att besöka.

  1. Vi har funderat på Köpenhamn! Och Louisiana är fantastiskt, dit kan man åka hur många gånger som helst. Vi funderar vidare och googlar som galningar. Nu är vi inne på att ta en tur runt Sverige!
   Tack för tips! /Titti.

 4. Jag kan verkligen rekommendera Visby , vi brukar åka dit en helg under hösten . Turisterna är borta ,havet , vinden god mat och dryck .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *