Intet ont anande…

Titti SchultzLivet1 Comment

…gick jag på 70årskalas häromdagen. Det blev en väldigt lyckad överraskning för födelsedagsbarnet, stämningen var på topp och jag som trodde att jag skulle vara hemma vid tiotiden, senast! Icke. Jag var i säng halv tolv och då var kalaset långt ifrån slut. Det pågick säkert fortfarande när jag klev upp strax efter fyra för att gå till jobbet nästa morgon. Pensionärer är inte som pensionärer var förr. De är inte ens pensionärer!

Födelsedagsbarnet heter Sven, han är gift med Gunilla. Gunilla är en kär vän, eller mer som familj och definitivt en mentor för mig. Jag var au pair till Gunillas barn i London för evigheter sedan. Gunilla var ensamstående med eget företag och hennes barn var tonåringar, jag är dålig på små barn, och jag var liksom som Gunillas assistent och högra hand. Beredd på vad som helst och det var under åren i London jag blev vuxen, fattade att jag klarar nog praktiskt taget vad som helst själv. Jag fick ett starkare självförtroende, jag hade nog bra självförtroende med mig från födseln men jag blev mindre kaxig och uppkäftig om du förstår hur jag menar. Efter året hos Gunilla och hennes barn och även efter mina år på universitetet i London så fick jag också en starkare självkänsla. Jag tror att det är lätt att förstå att Gunilla och hennes familj är viktiga för mig. Och jag är lycklig att jag alltid fått ha en plats i Gunillas familj.

Gunilla träffade Sven som är en härlig man, han kan bara gasa. Ingen broms. Inspirerande och glad. Nu är Sven också familj. Sedan flera år bor de här två i Spanien och jag tror att de snart tagit över stora delar av södra Spanien… De jobbar med fastigheter och är det så att du behöver en helt otrolig inredare med grym känsla, modernt och nytt tänkande och med ett öga för spännande, smarta och dramatiska lösningar. Ja då rekommenderar jag Gunilla. Erfaren och ung som f-n i huvudet!

IMG_3802

IMG_3800

Jubilaren, som synes till höger. Vännen Birgitta till höger.

Sven älskar Let´s Dance. Han har själv vunnit flera Junior-SM när han var något yngre. (Han har dansat med ABBA-Frida bland annat, innan hon blev ABBA-Frida. Han beskriver hennes dansstil som eldig…  Sedan blev det ABBA för hela slanten för Frida.) Eftersom Sven är tokig i Let´s Dance ägnade jag ett par veckor att jaga biljetter till gårdagens final till Sven och Gunilla. Det är bland det svåraste jag gjort men jag är väldigt glad att jag lyckades, men gladast var Sven!!!

IMG_3827

Rapporterna från paret under kvällen i går var underbara! De verkar ha älskat varje sekund. Jag är så glad för Svens skull! (Även om jag lovat halva tv-Sverige både det ena och det andra i gentjänster… 😉 )

Grattis igen Sven.

Kram, Titti.

 

 

 

One Comment on “Intet ont anande…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *