Inredning

Titti SchultzInterior Design, Livet, Shopping2 Comments

Jag tycker att det är väldigt roligt med inredning, jag kollar magasin, tv program, bloggar och strosar i butiker, på loppisar och kollar auktioner. Men det blir inte mycket gjort tycker jag men nu är jag lite laddad och inspirerad så kanske händer det lite här hemma i höst.

En stor inspiration är min bästis Hanna som du hört talas om massor med gånger om du hänger med här i bloggen. Hon är nämligen helt otroligt grym och inspirerande när det gäller inredning. Själv tycker hon att förvaring och smarta lösningar är hennes styrka, jag tycker att hon fått till de hemtrevligaste, snyggaste och coolaste hem jag varit i. Från hennes första lilla lägenhet. Jag minns en böjd blå soffa som hon hade i en tidig lägenhet, jag blev helt tagen. En böjd soffa – vilken grej! Både Hanna och jag har utvecklats sedan dess…

Känslan är så där att man får slänga sig i soffan, böjd eller inte, fast allt är snyggt och läckert runt omkring en så får man också vara och bo i Hannas hem, de har den känslan. Det blir inte som en liten utställning som man bara ska titta på. Efter lite tjat så har Hanna sagt ok till att jag fick visa lite bilder från hennes och familjens hus på Åland. De köpte ett sånt där hus som man beställer som byggsats (typ) men hittade många egna smarta lösningar och sedan inredde Hanna. Allt. Från scratch.

Jag är ju himla stolt över Hanna (som egentligen har ett helt annat jobb till vardags, långt från inredning) som dragit igång sin inredningsfirma Hitta Hem och det tuffar på bra!! Kanske blir du också inspirerad!

IMG_5355

Lite utebilder.

IMG_5324

IMG_5289

IMG_6235

IMG_6407

IMG_6012

IMG_5660

Inte så mycket inredning på bryggan, men fint.

IMG_6191

Nu är vi inne…

IMG_5260

IMG_6178

Smart bänk med förvaring vid matplatsen. Kuddöverdragen har Hanna hittat på loppis om jag minns rätt. De är definitivt second hand!

IMG_5280

IMG_6961

FullSizeRender

Här är mitt rum. Kallas också gästrum.

IMG_5124

Hall med platsbyggda garderober. Designade av Hanna.

IMG_6377

Master bedroom. I andra änden av rummet finns ett fönster där Ålandshav står för utsikten.

IMG_6253

Barnrum.

Just nu jobbar Hanna med familjens 60tals villa, jag ska tjata som attan för att få visa hur läckert de får det där. Och de ska göra om trädgården också. Det projektet och exempel på annat fint kan man hitta på Hitta Hem och på Hannas instagram @hitta_hem så småningom.

Det var det. 🙂

Mvh, stolt vän.

 

(Jag ser att bilderna inte ligger centrerat men det verkar omöjligt att ändra! Obegripligt för mig, hoppas du fick rätt känsla ändå.)

 

 

2 Comments on “Inredning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *