Ingen dum armhåla

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Här står jag och tittar fram ur Jason Derulos armhåla. Men man kan ha det sämre. Mr Derulo hälsade på i studion härom morgonen och han är ganska härlig får jag säga. Inte bara att titta på utan glad och rolig. Också. (Man ser ju på bilden här ovanför att jag klippt bort min kollega och låtsas att det bara är jag och Jason.) Han sa också att jag har vackra ögon och det är möjligt att vi litegrand målade in honom i ett hörn men jag väljer att tro honom. Jag blev däremot inte inbjuden till de Night Swims han har hemma i sitt slottsliknande hus (så beskrev han det själv) i Los Angeles. Dit han bjuder tjejer. Det är nog lika bra att jag slipper det, jag var mer intresserad av att han nyss skaffat hund, den heter Ice. Den skulle inte få sova i sängen sa Jason Derulo. Han hade skickat valpen på sex veckors internat för att bli ordentligt uppfostrad. Vad i hela fridens namn!? Jag sa att jag tyckte att det var fånigt och dumt, Jason var helnöjd.IMG_0449Den oklippta bilden, då är Ola och ukulelen med också.IMG_0785Han tränar två gånger om dagen och han har en kille som är anställd för att styla honom och den killen var med även uppe hos oss och när vi tog vår gruppbild fick vi alla vänta på att stylisten drog och pillade på Jasons tröja så det skulle bli bra. Men brev det så bra? Du ser ju själv gruppbilden…

Trumpets. Gillar låten. Videon är som vanligt tramsig med massor av tjejer med lite kläder. I och för sig en halvnaken Jason också i rättvisans namn. I bland hälsar han på Ellen de Generes också…  Och en gammal favorit!

IMG_0784Det här gillade han! Kvarg. Med hallonsmak. Han kunde inte tro att det var sant med så mycket protein i en liten burk och inte tillstymmelse till kolhydrat. Jag blev däremot av med min frukost.

Det blir kanske lite mycket jobbrelaterat här just nu, jag hoppas att det är ok för det är mest jobb just nu.

/Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *