I rutan

Titti SchultzLivet1 Comment

Tillbaka i Stockholm var det dags för lite jobb. Roligt jobb. Bokpanelen i Nyhetsmorgon samlades i morse för sista gången den här säsongen. Jag, Martina Montelius och Daniel Sjölin tipsade om böcker som vi tycker att man kan läsa i sommar. Jag tipsade om Liv efter Liv av Kate Atkinson som jag själv blivit tipsad om av Pekka Heino som slukar böcker. Liv efter Liv handlar om Ursula som föds…och dör. Och föds och dör. Igen och igen. Till slut inser hon att hon har en gåva och hur hon ska använda sin återkommande återfödelse. Det kan var lite förvirrande innan man kommer in i boken, det är lite olika årtal, det skiftar hit och dit i tid mellan kapitlen och i ena kapitlet dör Ursula eller någon annan men så är hon återfödd i nästa kapitel. Jag tycker ju att det här är en fantastiskt bra bok och jag tror att den är bra att läsa på sommaren, då kan man med lite tur sitta lite längre och läsa lite mer än ett kapitel i taget per kväll innan det är dags att släcka att sova och kan man läsa lite mera åt gången så kommer man in i boken på ett skönt sätt. Testa! Bokpanelen är tillbaka i höst.

IMG_4598 Martina och Daniel slutspurtar midsommarhelgen i tv-studio.

IMG_4593Morgonens programledare, härliga Maria Forsblom och dito Anders Pihlblad.

IMG_4591Daniel igen. Martina kom i sista stund och ritade sin tavla med staplar som hjälper oss att bedöma boken när vi redan var i sändning. Som vanligt. Hon är härlig och för mig är det en bonus i tillvaron att få hänga lite med henne och Daniel någon söndag då och då. Inför höstsäsongen överväger vi en kick off… Den ska Martina få organisera.

I dag var det en kvinna som hette Ing-Marie som vann fem miljoner kronor på triss i studion precis innan det var dags för bokpanel så vi satt där i studion och hurrade som galna. Jag blir så sympatiglad (eller annan valfri känsla) med folk nu för tiden så jag höll på att börja gråta! Grattis igen Ing-Marie, vilken jäkla grej!!

/Titti.

 

 

 

 

One Comment on “I rutan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *