I blåsväder

Titti SchultzGarden, LivetLeave a Comment

Vi är på landet och vi grejar mest med allt som har med poolbygget och bygget av ett trädeck (trädäck?) – altan (!) runt den. Det är några veckor kvar på det här bygget och jag begriper inge varför det tar sån tid men jag är också en mycket rastlös person. Jag ska göra ett par inlägg om byggäventyret tänkte jag. Men inte nu.

Det har blåst som attan i dag, vi höll till nere vid vattnet en del och försökte övertala en vattenpump att fungera. Det är verkligen härligt att få vara nära vatten, i vårt fall heter vattnet Mälaren. Och jajamensan, jag fotar bryggor som vanligt!
IMG_9154

IMG_9161

IMG_9176

IMG_9168

IMG_9198

IMG_9195

Rabatterna kämpar på. Vi har ju grävt en del och byggjobbarna trampar utan att tveka över alla växter, så blommorna får kämpa för sin överlevnad. Alla blommor vi har var det de tidigare ägarna av huset som valt och planterat. Det är fina blommor men inte riktigt min stil men jag har inte hjärta att gräva upp dem. De dör nog vad det lider tänkte jag. Nu har det gått åtta år…  (Du anar byggjobbare och altan där i bakgrunden.)

IMG_9199

IMG_9204

IMG_9205

 

Kram, Titti i naturen.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *