Hur kul får man ha det och ändå kalla det för jobb?

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Vi åker hiss. Nik Kershaw och jag. Tillsammans med hotelldirektören och hjärnan bakom idén med de här fantastiska artistkvällarna på Quality Hotel i Sundsvall, Ulrika Westin. Jag intervjuar och artisten pratar och spelar. Jag hade så väldigt roligt i kväll. Nik Kershaw är lika bra som på 80-talet och han är väldigt rolig. Med i hissen är också Fredrik, härlig människa han också! Bra gäng att fastna i en hiss med, men nu gjorde vi inte det utan hissen funkade nästan för bra… (You had to be there.)

Nik lärde mig att man inte får springa framåt med bollen i rugby (eller hur var det nu), vi pratade längdskidåkning och han konstaterade då att längst i norr här i Sverige måste väl folk åka skidor för att ta sig någonstans…jag berättade att vi har vägar och bilar och sånt i hela landet, han bjussade också på historien om när Elton John hade 50årsfest, alla var där. Det var maskerad och alla var klädda i 17oo-talskläder, enorma peruker och vitpudrade ansikten. Elton och Nik är kompisar. Elton själv hade en peruk som var så hög att han inte fick plats i en vanlig bil och kom åkandes till sin fest fullt utklädd sittandes i en lastbil. I Elton Johns peruk hade också ett fartyg, typ Vasaskeppet, gått på grund. Glamouren! Nik trodde först inte att han skulle kunna gå och när han insåg att han kunde det hann han inte fixa maskeradkläder, han stack ut lite med sin blå tröja kan man säga bland de andra 1500 utklädda gästerna. Men Elton John var säkert glad att han kom…IMG_2729

IMG_2723En grunkeligrej…

IMG_2724Niks blå gitarr.  

Nu är det här fantastiskt roliga slut för den här säsongen men i höst kör vi igen. Till exempel kommer jag att grilla Niklas Strömstedt i oktober!!

IMG_2734

Tack Ulrika! Men det är DU som är Så Jävla Bra!! Nu ser vi till att ses, åtminstone i sommar!!

 

Kram och god natt.

/Titti.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *