Höst

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Jepp den är här nu. Officiellt. Kolla färgerna! Fantastiskt!

IMG_0275

IMG_0274Vi gick en sväng i skogen, det är så här års jag och min ormskräck vågar oss ut i naturen. Himla härligt var det.IMG_0257Som alltid var både jag och sällskapet bekvämt klädda… Vi ser nästan aldrig varken grannar eller djur när vi är ute i skogen, vi tror att vi skrämmer dem med våra uppenbarelser. Fast i dag passerade vi fyra rådjur, de stirrade storögt på oss. De hade väl aldrig sett på maken. De kostade inte ens på sig att bli rädda och springa trots att jag tjoade -hej på er rådjuren, som vilken fåne som helst!

IMG_0267

IMG_0271IMG_0276En av markägarna har rensat upp i sin skog. Titta på det här, det är helt fantastiskt. Och det doftade magiskt.IMG_0248I går var det dimman som bestämde hela dagen, i dag bestämde sig solen för att jaga bort den och det såg ut så här! Jag fattar inte varför vi har tv ute på landet. Det behövs ju inte.IMG_0277Jag kom runt hörnet på vårt lilla hus och möttes av det här. I bland begriper jag verkligen inte vad Erik har för sig. Jag gick in igen…

Framåt eftermiddagen mulnade det på och vi åkte in till stan, vi tittade på bilar, det är det roligaste en av oss vet. Sedan åkte vi och tittade på fönster för de behöver (tyvärr) bytas ut. Nu har jag landat i soffan och går mellan den och tvättmaskinen.

/Titti.

IMG_0265

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *