Himla högt

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Sommarutmaningen. I dag kom den. Jag ska repellera från DN-skrapans tak och ner till marken. Ja, på utsidan av byggnaden, längs fasaden. Jag kommer att se ut som den klumpigaste och fumligaste hemliga agenten på uppdrag någonsin.
IMG_4090Precis här kommer jag att ta mig över den 90 tradiga kanten på den 85 meter höga byggnaden. Jag tror i alla fall att jag kommer att lyckas komma över kanten. Men efter en hel del om och men och jag skulle tro att jag kommer att höras vida omkring…

Varje gång en sändningssäsong närmar sig sitt slut så delar mina kollegor ut ett uppdrag, mina har haft höghöjdstema de senaste åren och i år slår det alla rekord… Det känns så klart vansinnigt. Jag kommer att ha klätterproffs som tar hand om mig. Jag kommer att vara fäst i en sele som är fäst i flera rep som är fästa på taket. De har lovat att allt kommer att gå bra. Om du råkar vara i Stockholm på torsdag morgon, sväng gärna förbi Skrapan på Kungsholmen, jag behöver nog all uppmuntran och alla pepp som jag kan få. Kan du inte svänga förbi skicka gärna stärkande tankar och lyssna gärna på hur det går i Vakna med NRJ, vid 7.45 börjar proceduren.

Jag vill verkligen inte dö, nähä då. Men jag gillar verkligen att leva och det är ironiskt men den här typen av utmaningar får mig att känna att jag lever lite extra mycket en stund.

/Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *