Helgen

Titti SchultzLivet2 Comments

Det blev en lugn helg… Om man bortser från att jag gick och lade mig strax efter tre i morse.

Tack och lov var det strålande väder i dag så när Sanna och jag käkat frukost så gick vi en sväng och utvärderade helgen. Den fick högsta betyg. När vi gick igenom detaljerna så höll jag på att garva ihjäl mig, det händer alltid så märkliga saker när vi gör saker tillsammans. Det är svårt att förklara vad som är så roligt, du vet, det är de klassiska ”you had to be there-grejerna”. Här illustreras helgen i bilder.

IMG_1791

 I morse, lite lagom utvilade. Och vilken häck där bak va!?

IMG_1788

IMG_1813Lite vinter kvar.

IMG_1817 IMG_1755Lördagskväll på Kalles i Gävle. Sanna, jag och Madde. (Förlåt bildkvalitén.)

IMG_1747

 IMG_1744IMG_1774

 

Någon sorts fruktsmoothie. Inte dumt alls.

Även om lördagskvällen blev en succé, lite oplanerat och oväntat, det är ju alltid då det blir som bäst, så var det mysigaste att hänga med Victor och Ludvig. De fyller elva i år och har blivit stora och blir roligare och roligare. Vi hann prata massor om viktiga saker som skolan, sportlovet, basket, kompisar och Playstation 4. Victor (till höger på fotot här nedanför) är min gudson och Ludvig är hans tvillingbror. De har mitt hjärta kan jag säga även om de nog inte riktigt vet det. Jag har sagt till dem båda sedan de var små att jag alltid finns för dem, de har alltid tittat på mig som att ”tanten behöver fler kompisar” men den här gången höll de kvar blicken lite längre och nickade lite eftertänksamt på en tioårings vis. De är stora nu, de gillar att fråga om saker, de funderar mycket och de gillar att prata och det gör jag med.

IMG_1735

 Ludvig och Victor. Mycket intresserade av olika tablets… Men det händer att man får ögonkontakt.

 

Det sista jag fick till denna söndag var att boka en resa till London i vår. Jag älskar London och det har jag gjort sedan jag var 14 år, jag kommer aldrig att ledsna. Känner mig mycket nöjd.

Nu är jag tillbaka i Stockholm och i morgon rullar en ny vecka igång, det blir bra, så man får vila upp sig lite!

 

Önskar dig en grym vecka!

/Titti.

 

2 Comments on “Helgen”

 1. Hej, jag är nyfiken på vilket hotell i London du ”brukar ” åka till, har en känsla av att du rekommenderat nåt en gång men kommer inte ihåg 😉
  Tack på förhand å trevlig resa!

  1. Hej!
   De hotell jag bott på de senaste vändorna till London är Cumberland Hotel vid Marble Arch och The London Edition i Fitzrovia. Den här gången blir det något annat, man måste variera sig lite!
   /Titti.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *