Helgen

Titti SchultzLivet3 Comments

…kan ha varit den bästa på evigheter. 

Jag har hasat runt i ett behagligt tempo, det jag tänkt mig att få gjort har blivit gjort. Det har varit trevligheter med fina vänner och så är ju Sally här. Jag har ju varit på landet, det vet du om du läst de tidigare inläggen från helgen, och jag tänkte avsluta helgens bloggande med lite fler bilder som jag ska plocka fram mulna, stressiga och jobbiga tisdagar (t ex) när helgen känns långt borta. Du får gärna låna dem om du vill.

Påskliljorna som jag fick i en kruka från ICA förra året har kickat igång i år igen. Hold your horses, vill jag säga till dem.

IMG_2079

IMG_2072

Sally!

IMG_2045

IMG_2050

IMG_2049

IMG_2081

Jag funderar på att dognappa henne! Hon har en helt obeskrivligt härlig personlighet och hon har de vackraste ögonen! Varför kan jag inte bara få henne i present???

 

Det är sällan jag känner mig så ledig som jag gjort i helgen, en dröm. Om jag inte måste ha det så varje helg.  Strax blir Sally hämtad (usch), helgen är slut, nu kör vi – måndag!

God natt! /Titti.

 

 

3 Comments on “Helgen”

 1. Hej, nu är det jag igen.

  Skrev till dig och frågade om dom fina nagelstakarna du hade hemma.
  Efter svar från dig sökte jag på Blocket, fann dom och skrev till säljaren.
  Sen tog det stopp. Men jag ska fortsätta mitt sökande.

  Varje kväll när jag lägger mig läser jag din blogg. Det är antingen den eller be aftonbön. Jag väljer din blogg. Ibland kanske man skulle behöva båda.
  Njuter i allafall av ditt skrivande i massor.

  Ha en skön vecka!
  Inger L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *