Helg och städdag

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Helgen började med en riktigt tråkig fredag. Jag åkte till Gävle för att gå på begravning, en av mina bästa vänner som jag känt sedan jag var fjorton, hennes pappa lämnade oss alldeles för tidigt. Och plötsligt. Det var en väldigt fin begravning men så evinnerligt eländigt sorglig. Efter begravning, begravningskaffe och lite tid med min bästis så åkte jag söderut igen, till landet. Det blev en fin helg även om sorg och begravning inte riktigt vill lämna tankarna. Känner väldigt mycket med min bästis. Och hennes nära och kära. Förstås.

Städdag ute på landet i går. Det oljades bland annat bryggor.

Bäst av allt är korvgrillningen, dels för korven och kakan efteråt och så får vi ses alla vi som har ett litet ställe här ute.

Skojar inte, egen odling!! Dock inte från trädet som skymtar där bakom för det är ett olivträd och så ur led är inte tiden. Citronträdet står strax bredvid.

Tidigt i morse. ”Morgon i motljus” kallar jag bilden. För det var det.

Svärmor och svärfar på besök.

En annan sorts vårbruk. Vi har ju numera en pool att pyssla om. Och det är lite pyssel. Just nu fylls den med Mälarvatten. Längtar tills jag glider ned för den här trappan vinterblek och det plötsligt är sommar.

4,5 grader. Inte riktigt badsäsong ännu känner jag.

En liten liten stund satt jag så här. Inte ofta man ser sig själv blunda… Intressant hur mungiporna och ögonen sluttar nedåt i samma vinkel.

Hoppas din helg varit fin.

/Titti

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *