Hej då Gyllene

Titti SchultzLivetLeave a Comment

 

Gyllene Tider är ute på sin avskedsturné, det är den tredje i ordningen tror jag. 🙂 De får gärna fortsätta säga adjö många gånger till.

Mitt i våra daladagar så kom Gyllene till Dalhalla, vi mobiliserades oss och drog dit. Vilken stämning! Jag hade så roligt och vi fick fantastiska platser. En riktigt magisk kväll!! Vilka minnen jag har till deras musik. Nu för tiden drar jag kanske inte på en platta med Gyllene Tider hemma men när helst jag hör en låt (utom Sommartider hej hej, den är jag klar med) så blir jag på bra humör. Förflyttas till en fest, en händelse, en person, en kärlek, en plats – ja du fattar.

Vi som var där! Anders är Eriks bror och Sofia är därmed min svägerska! (Det är också de som gått och fixat så jag numera är faster till en liten Falke. Han fick inte gå på konsert dock.)

Bra uppslutning i bänkraderna och knökfullt framför scenen. (Jag funderade mycket på hur den svettige och hårige man som tog plats framför scenen i bar överkropp tänkte. Inte tänkte han på dem som stod närmast i alla fall…)

Det kom en rapport från barn- och hundvakterna, det var succé även där. Tack Ulla och Helge.

En ganska så perfekt kväll och en ganska så perfekt konsert! Hej då – igen, Gyllene Tider. Kom snart tillbaka.

 

Kram, Titti

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *