Hedersuppdrag!

Titti SchultzBooks, Livet, Stockholm1 Comment

Det är alltså inte jag som fått pris men jag har tilldelats hedersuppdraget att vara moderator och prisutdelare när Årets Bok ska koras för första gången. Ett pris där du som läser böcker röstar på de 12 nominerade böckerna om vilken av dem som ska bli Årets Bok. (Alla som vill får rösta och omröstningen pågår till den 28/8. Rösta HÄR!) Ett pris där läsarna får rösta fram vinnaren finns inte sedan tidigare och jag är både stolt och glad över att jag får vara den som räcker över priset när vinnaren avslöjas på Bokmässan fredag den 23 september.

IMG_3043

Fotografering förbereds…

IMG_3091

IMG_3078

Priset är ett av de snyggaste jag sett och det är framtaget av Torstensson Art & Design  och Jonas Torstensson som designat priset, som jag tydligen gillar så mycket att jag vill äta upp det, har också formgivit priset 100-wattaren och Stockholm Waterprize. Och man jobbar alltid med återvunna material.

IMG_3081

Johanna är marknadschef för Bonniers alla bokklubbar.

IMG_3083

Den här prisutdelningen gör att jag ser fram emot Bokmässan ännu mera. Missa nu inte att rösta på den bok av de 12 nominerade som du vill se som vinnare!

Kram, Titti

 

One Comment on “Hedersuppdrag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *