Hårt arbete

Titti SchultzGarden, LivetLeave a Comment

Vi är på landet i dag och vi arbetar hårt. Dels så fortsätter vi med poolförberedelser. Nu har byggsatsen som ska bli stommen till poolen äntligen kommit och vi har försökt passa in exakt var poolen ska hamna i den jättestora gropen vi har i det som tidigare var en infart. Nu är det spikat, nu börjar poolbyggarkillen bygga pool på måndag. Whohooo!

IMG_8206

Jag längtar något kopiöst efter att det här ska bli klart. Hatar röran! Älskar redan slutresultatet. Jag är pedant och att nöta mig genom såna här saker är oerhört påfrestande. Jag vill börja sortera i röran och den är främst runt gropen, grävmassor och stenbumlingar och en gammal björk ligger och skräpar. Erik säger att man inte kan städa röra. Jag försöker låta bli och kantklipper hela trädgården för hand i stället. Tråden till trimmen är slut…

IMG_8209

IMG_8212

Planterade det här också. Det blir någon sorts gräs och lavendel ett tag nu (tills jag tagit livet av dem) ett tag nu. Vad tycker du?

IMG_8217

De här favoriterna är på gång också!

IMG_8216

Jag älskar pioner, det gör myror också… Ser du den?

IMG_8215

Nu pysslar vi på lite till här och sedan styr vi hem till våra gudbarn Emma och Martin som ska barnvakta i kväll. Det ska blir väldigt roligt och mysigt. Och förmodligen vansinnigt jobbigt för två ovana.

Kram,  trädgårdsmästare Schultz.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *