Hårgrunka

Titti SchultzLivet1 Comment

Har jag uppsatt hår så har jag hästsvans. En tråkig liten vanlig gummisnodd i håret, roligare blir det aldrig, men nu hade jag fått korn på lite andra grejor och tänkte pigga upp min gamla hästsvans.

IMG_2968

 

Jag ville köpa allt de hade men insåg att jag nog inte skulle använda det som jag borde. Det är flätor och band i skinn i olika varianter och i fyra olika färger. Jag jobbade, min vana trogen med svart och grått. Den grå grunkan ser du överst på sidan, det är en gummisnodd som man lägger runt svansen som vanligt och sedan tar man den avlånga lägergrejen som det är någon sorts ståltråd i och lägger runt gummibandet. Smart och enkelt. Slog till på en likadan variant med snodd och flätad grej att lägga runt hästsvansen och snodden. Det tråkiga är att de här hårgrunkorna är svindyra, avskrivningstiden är lång så jag hoppas att jag kommer att älska dem… Annars kanske man kan sälja dem på tradera eller eventuellt Bukowskis Market.

IMG_2958

Tråkiga reflektioner men ändå lite inspiration.

Det jag helst av allt skulle vilja är att kunna ha olika varianter av inbakade flätor men jag kan inte göra dem på mig själv, eller på någon överhuvudtaget! Eller utbakad fläta. Jag har haft långt hår i alla fall 12, 15 år och har inte lyckats lära mig det. Nu har jag i alla fall hårgrunkorna.

/Titti

One Comment on “Hårgrunka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *