H E L G

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Vilken fredag! Sol och en härlig dag i Stockholm som visade sina bästa sidor. Jag visade nog mina också för jag var till frissan, jag blev jättenöjd – se ovan!

Promenad från jobbet, Radiohuset ligger på Gärdet och jag kastade ett öga mot Djurgården, vackert. Jag var nära att bli helt nedsprungen av joggare med vilda blickar som klämde in träning på lunchen. Många hade, här blev jag förvånad, löparcoacher som joggade med och gav alla möjliga instruktioner, så går det till i de här kvarteren. Lyllos dem.

Efter en trevlig lunch drog jag och fixade frissan. Det var ett bra tag sedan sist, Sofia, min frissa, höll som alltid världsklass, här syns hon bara i form av ett par gröna handskar men jag blev ju väldigt bra på de här selfisarna.

Drog till Plantagen i lördags, gick på allvar runt bland folk så här. Hittade inget av det jag ville ha, blomman på bilden fick inte heller följa med hem.

Ett besök hos grannarna piggade upp.

De leker så bra tillsammans… Vad är det med killar och att glo ner i en grop??

Så blev det söndag, annat väder men vackert ändå. Roade mig med lite trädgårdsfix, försökte peppa Erik som är döende i en förkylning (han är också man), läste ut en bok, jobbade lite. Inne i stan kollades det ishockey, nej inte jag, och så blev det pizza. En sjuhelsikes bra helg!!

Hoppas din helg också var bra. Nu kör vi ny vecka!

 

Kram, Titti

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *