Göteborg

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Det var en himla mysig helg på landets framsida. Vi myste runt och hann umgås, det är så lyxigt.

IMG_8330 Tindra, Lova och jag. Det var tidigt på kvällen så egentligen var jag inte alls så här suddig.

IMG_8325Hotstone med pilgrimsmusslor, marulk, kyckling och oxfilé. Galet gott!

IMG_8332Vi hann med lite shopping, det regnade lite i lördags… Oh happy day!

IMG_8333Vi fikade här.

IMG_8353Och så var det det här med hemresan som jag skrivit om tidigare…

IMG_8360

IMG_8363…den blev lång. Jättelång. Dryga sju timmar i stället för tre. Maten tog slut i restaurangvagnen, många långa stopp och ingen info om var vi var. Men konduktören var bra, lite rolig mitt i allt elände. De flesta höll sig vid gott mod trots att timme lades till timme. Även jag !

IMG_8369Men trött blev jag och roade mig med att ta korniga selfies på mig själv. Jag läste också ungefär första halvan av Jan Guillous nya bok i serien om nittonhundratalet, Blå  Stjärnan. Den är helt ok men jag hade högre förväntningar. Klart läsvärd bokserie, Brobyggarna är första delen för dig som blir lite sugen.

IMG_8367

IMG_8365Det absolut sista som fanns att äta på tåget. Gillade att man slängde fram ett paket Leksandsknäcke! Att gnaga på en bit knäcks ska inte underskattas…

I dag har jag och SJ haft lite kontakt och eventuellt ska jag få en liten peng tillbaka. De verkade tycka att drygt fyra timmars försening eventuellt skulle kunna innebära att jag får en del av biljettpengen tillbaka. Kanske. Men det är tydligen EU som bestämmer. Jo, på riktigt. Man har hänvisat till EU inte mindre än sju (7) gånger! Spännande. Hur som helst, när klockan ringde strax efter fyra i morse var det lite segt, sov nästan fyra timmar.

/Titti.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *