Glöm inte!

Titti SchultzLivet, Shopping, TravelLeave a Comment

Jag vill bara påminna lite kort om att månaden ut, till sista juli så gäller det fina erbjudandet från Nividas. De gör solglasögon och glasögon och du får 15 % på både glasögon och solglasögonen. Mina absoluta favoriter ser du på bilden ovan. Och här nedanför är min lilla samling. (Man kan nämligen få i hop en liten samling för glasögonen kommer inte att ruinera dig.)

IMG_9913

Så här tar du del av erbjudandet som funkar både i Nividas butiker i Stockholm och Göteborg (dock bara i de butikerna) och om du handlar online: Kodordet för att få rabatt är Titti ! Och rabatten på 15% gäller på ett helt köp, ett par eller 27 par bågar! (Bara som ett exempel.)

Handlar du online fyller du i koden i kassan, kolla noga att totalsumman blir omräknad. Erbjudandet gäller under juli månad. Om du har möjlighet att handla i butik i Stockholm eller Göteborg så kan du också göra hemlån av bågar så du känner att du väljer rätt. Även i butikerna uppger du rabattkod – titti – i kassan till personalen. I övrigt kan alltså alla som vill i hela världen handla online.

IMG_1213

Hoppas du gillar det här, det känns himla fint att få möjlighet att erbjuda dig som läser min blogg och följer mig på instagram (@tittischultz) den här rabatten.

Kram!

/Titti

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *