A girl can dream

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Silversmycken är min grej. Och nu har jag sneglat länge på det här armbandet. Det känns som att det är skapat för mig, Tiffany & Co The T Collection. T som i Titti.

Armbandet i silver, det är det jag drömt om ett tag. Det tar ett stort bett i plånkan. Men kanske kan det vara så att jag tänkt på det så länge att det skulle kunna bli en riktig favorit i evinnerliga tider. Tiffany T Square Bracelet. Funderar allvarligt på att ge det till mig själv i 45 års present om några veckor.

Silver ringen har jag, den enkla uppe till vänster. Skulle inte ha något emot någon av de andra silverringarna här ovanför heller. Men nu är det fokus på armbandet.  Vi får se…

De är ändå lite roliga, de på Tiffanys! En partyhatt i silver… På riktigt. Den vill jag inte ha. Så roligt behöver jag inte ha det på min födelsedag… VEM köper en sån undrar jag? Den tillhör kollektionen Out of Retirement. Fattar fortfarande inte. Partyhatten beskrivs som; tidlös design möter modern attityd. Designen är baserad på ”archival Tiffany design.” ”The stunning accessory adds life to any party.” Priset? 1 000…DOLLAR!

Fortfarande fullt fokus på armbandet och även om det är dyrt så är det avsevärt billigare än partyhatten.

Kram, Titti

 

Alla bilder har jag lånat från Tiffany & Co. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *