Gala och galej

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Söndag är vilodagen så jag jobbade i går. Man vill ju göra rätt för sig och man måste tänka på BNP. I dag vilar jag stenhårt. Det var stor företagargala i gasklockorna i Gävle i går, företagare från hela Gävleborgs Län skulle prisas, jag fick vara konferencier och det blev en väldigt roligt kväll. Vilka människor! Det är lyxen med att få möjlighet att göra såna här uppdrag, att få träffa alla dessa människor som jag väl aldrig skulle ha träffat annars. Det är till exempel klart  nu att jag ska sommarjobba som tomte i Nordanstigs Kommun och jag ska krossa berg i en annan kommun, måste bara komma på vilken det var, vill inte missa den chansen. Det öppnas mycket möjligheter när man hänger med driftiga människor!

IMG_4205De gamla gasklockorna i Gävle har en hektiskt tillvaro, teater, musikaler, konferenser och fester. En nästan magisk plats.

IMG_4220Man vill ju vara fin så jag hade en hel glam squad till mitt förfogande!! Tack Stina och Frida!

IMG_4211

IMG_4207

 

IMG_4210

 

IMG_4225Uppläggningen (monteringen som de fräsiga säger) av desserten började med en stor klick ketchup. Som visade sig smaka rabarber och hallon. Det blev en på alla sätt smarrig kväll i går. När lamporna till sist släcktes i gasklockorna lurade min kompis Pär ut mig på lite roligheter i Gävle. Vi landade på ett av stans bästa ställen, Helt Enkelt, och där firades det ordentligt att Pär fått ett stipendium tidigare på kvällen. Välförtjänt och roligt!!

IMG_4232

Bra kväll. Trött i mössan i dag. Och jag hittade en utspilld öl i min handväska i morse. Så kan det gå.

Gala och galej! /Titti.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *