G I F T A !

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

I lördags slog de till och då hade de övervägt det noga, våra vänner Maria och Magnus, de har varit tillsammans i tjugoett år! Det blev en alldeles perfekt och väldigt fin dag som slutade oväntat sent för att vara ett lunchbröllop…

Det blev en liten privat och intim ceremoni i Stadshuset i Stockholm och det gick snabbt som attan men det var väldigt fint, jag hann gråta en skvätt. Maria och Magnus var så fina!

img_5247

Bröllopsfotograf De Luxe, Marias syster Camilla är kanske en av Sveriges största doldisar. Hon är nämligen en av världens (jepp) mest anlitade modefotografer! (Hon gillar att vara doldis så hon kommer inte att gilla att jag skrev det jag just skrev men jag tycker att hon är så grym att jag kan inte låta bli. Jag skulle kunna namedroppa märken och kändisar hon fotat men då åker jag eventuellt på en propp så jag avstår. Men tänk att hon gör C O O L A grejer och S T O R A grejer.)

img_5271

Bruden var gladare än hon ser ut precis här. Jag tvingade till mig en liten selfie precis innan hon skulle bli någons fru, man förstår att hon var tagen av stundens allvar…

img_5283

img_5290

img_5287

img_5297

img_5315

img_5319

img_5310

img_5328

img_5338

img_5343

Jag körde min grå kappa som Pia Wallros gjort. Älskar den, den passar till allt!

img_5344

img_5346

Lunch på Ulla Winbladh.

img_5354

img_5377

Det blev tårta.

img_5385

Och avec.

img_5394

Och till slut landade vi på Grand Hotel innan de nygifta intog sin lilla välförtjänta svit. (Servicen på Grand var usel, vi fick vänta över 45 minuter på en enkel drinkbeställning. Vi sa till flera gånger och fick till sist en flaska bubbel som plåster på såren och det uppskattade vi så klart. Men jag tycker att man måste kunna förvänta sig bättre service på Grand Hotel Stockholm.)

img_5391

Har du testat Hendricks gin med gurka och svartpeppar? Inte dumt alls.

img_5306

Grattis igen Maria & Magnus!

Hurra!

/Titti

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *