Fullsmetat med trevligheter

Titti SchultzLivet, StockholmLeave a Comment

Helt slut efter en härlig tisdag. Häng med genom dagen!

IMG_5826

Direkt efter jobbet fick jag äntligen ny färg i håret. Min frissa, världens bästa Sofia, har varit mammaledig och vi har inte kunnat ses så ofta som jag hade velat. Nu är hon back in business och min utväxt, blekta, på något sätt urtvättade och på ett obegripligt sätt rödlätta hår är ett minne blott! Det är så himla skönt! Känner mig snygg. (Jag ser arg och farlig ut på två av bilderna och möjligen smått galen på en av dem, jag var/är ingetdera.)

IMG_5771

På väg till frissan sprang jag genom Gustav Vasa Kyrka vid Odenplan. Har inte varit där tidigare och jag gillar ju gamla byggnader, kyrkor faller definitivt in under den rubriken.

IMG_5770

Mycket vackert.

IMG_5790

I dag, på internationella kvinnodagen, utsågs Sveriges Färgstarkaste Kvinna och det blev mycket välförtjänt Stina Wollter. Hon är fantastisk! Har du hört henne på radion? Härlig, rak, ärlig och på riktigt. Och har du kollat hennes instagramkonto? @stinawollter – missa inte det! Priset delades ut av Gudrun Sjödén som också är initiativtagare till priset.

IMG_5813

IMG_5799

Det är makalöst vackert inne på Kungliga Operan. Det var här prisutdelningen hölls.

IMG_5805

IMG_5807

IMG_5808

IMG_5810

IMG_5815

In i blomsterbutiken på Regeringsgatan och köpa blommor för nästa stopp är ett vernissage!

IMG_5814

IMG_5825

Min kollega Jennifer Lundström ställer ut sina målningar för första gången. Utställningen hittar du på restaurang Farang i Stockholm till och med på lördag. Sväng in där och ta dig en titt om du har möjlighet. Utställningen heter Fierce and Feminine och det är tack vare den här målningen med samma namn:

IMG_5822

Bara den stunden jag var där så sålde Jennifer tre (!!) tavlor. Succé! Mycket välförtjänt, trots att hon är väldigt ung så har Jennifer målat i nästan tio år. En succékväll!

IMG_5821

 

Annars var dagens knasigaste nyhet att Kanye West var på IKEA i Älmhust och ännu knasigare blev det när det visade sig vara sant. Tydligen pratas det om ett designsamarbete. Undrar vad det kan bli, något oversize och något med fuskpäls gissar jag. Troligen kommer han att kräva att det han designar ska heta något konstigt och han kommer att ha svårt att bestämma sig för vad namnet ska bli. Hans senaste platta bytte namn tre gånger innan den fick titeln The Life of Pablo. Och kan han egentligen designa? Eller är han bara ett väldigt känt namn och en person som är bra på att skapa uppmärksamhet kring sin egen person. Hans klädkollektioner under namnet Yeezy är inte världsklass men alla är där och tittar. Jag menar inte att vara bitter eller missunnsam, inte det minsta. Go Kanye Go. Men ska jag vara helt ärlig skulle jag gärna designa lite också, allra helt det här:

  1. Silversmycken  2.  Handväskor, de ultimata väskorna   3.  För all del lite möbler och annan inredning också.

Det är bara att höra av sig om någon vill hitta på något tillsammans med mig.

 

Nu sätter jag punkt för den här dagen och går och borstar tänderna.

Kram, Titti.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *