Fotbollsgudmorsa

Titti SchultzLivetLeave a Comment

Mitt gudbarn Tindra älskar fotboll och hon är grym på det. Mitt intresse för fotboll är svagare… Men vill Tindra att jag kollar en träning eller match när jag är här, då gör jag det. (Även om jag inte riktigt fattar vad jag ser. Off side, vad är det? Men ett mål känner jag ju igen när jag ser det.) I går när jag kom sken solen och Tindra hade träning med sitt Lindomelag. Lite överskuggades träningen av att en av tränarnas bil rullade ner i ett dike… Där ser man att man inte ska underskatta handbromsen. Tindra var som vanligt grym. (Och hon blir inte kortare! Se bilden ovan.)

IMG_8286Fick zooma lite…

IMG_8307Tindras lillasyster Lova älskar också fotboll, så mycket att hon tränar i ösregn. Hon ville gärna att jag skulle kolla in träningen… Så det gjorde jag. Det är kul att systrarna är fotbollstokiga. Det har de efter sin pappa.

IMG_8312Trött spelare på väg hem genom skogen.

Jag är väldigt glad att jag har de här tjejerna i mitt liv. Att vi pratar om allt möjligt. De verkar lita på mig och jag älskar när de vill berätta saker för mig eller undrar vad jag tycker om saker. Lova och jag har funderat en del på vad  man kan göra mer än skänka pengar (för man har inte så mycket pengar när man är ett barn) för att hjälpa alla flyktingar. Och vad ska Tindra läsa på gymnasiet så småningom? Vi har också pratat om killar, kompisar, kläder och smink.

Kram, Titti.

(Det regnar fortfarande.)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *