Födelsedag! På riktigt.

Titti SchultzLivet4 Comments

I helgen var det på låtsas, i går var det på riktigt. Födelsedag! Jag gillar att fira andra när de fyller år men jag gillar att fira min egen dag också. På jobbet hade mina kollegor överträffat sig själva… IMG_5085En liten ros och en Moleskin anteckningsbok som är en favorit hos mig och Roger hade tagit med sig en av sina egenhändigt uppdrivna tomatplantor. Det är hans grej, hela hans inglasade balkong är en tomatfarm. Och nu sitter jag här med en spröd liten planta som jag är livrädd för att ta livet av, den är så ranglig att den nu får stöd i livet av en penna. Efter jobbet tog jag en promenad in till stan, köpte några saker till mig själv som jag inte behövde och sedan åt jag ensamlunch. Jag älskar som du vet ensamtid. Jag hade tänkt att jag skulle gå på museum men jag blev så trött att jag gick hem och tog en tupplur i stället.

Erik kom hem och väckte mig och det var som att bli firad på sängkanten som många blir på morgonen men sällan jag och definitivt inte på vardagar. Då skulle Erik behöva smyga in kl 04 på morgonen. Det begär jag inte av någon. Jag har ju ett ordentligt schema också där allt i från att borsta tänderna, ta på mig strumporna till lite rouge. Det där schemat får inte störas då blir det knas!

Erik hade bokat bord på Oaxen Slip ute på Djurgården, det var fantastiskt gott. Jag valde mest fisk. Det blev en väldigt mysig kväll!

IMG_5156 IMG_5157Oaxen ligger precis vid bron över till Bockholmen, vi tog en promenad där, det var väldigt mysigt och det är Stockholms äldsta varvsområde med flera torrdockor. Man har jobbat där oavbrutet sedan 1600-talet. Vi promenerade tillbaka till Gröna Lund och tog Djurgårdsfärjan till Slussen och knallade hem.

IMG_5141En väldigt lugn och fin födelsedag.

 

Hurra! /Titti.

 

 

4 Comments on “Födelsedag! På riktigt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *